Srbiji su oduzeli snove o borbi za medalju na OI, a sada kući idu sa bronzom oko vrata

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nekome nije bilo suđeno...

Basketaška reprezentacija Srbije ima za čim da žali, pošto je stigla na Olimpijske igre kao glavni favorit za zlatnu medalju, međutim zaustavljeni su u četvrtfinalu i to pošto ih je Litvanija dobila u grupnoj fazi i tako ih umesto u polufinale poslala težim putem. Na kraju, Litvanija se može pohvaliti i time da kući ide sa bronzanom medaljom.

Litvanija je bila ta zemlja koja je "presudila" našim momcima, dok su oni uspeli na kraju da se domognu i medalje pošto su bili bolji od Letonije sa 21:18.

Inače, Letonija i Litvanija su i nanele poraze našim igračima, dok je Litvanija u polufinalu poražena od Holandije sa veoma ubedljivih 20:9. S druge strane, Letonija je pretrpela poraz od Francuske sa 21:14, pa je Baltik i imao priliku da odluči o tome kome će ići bronzana medalja.

Na kraju, Litvanija je uspela da slavi sa 21:18 posle veoma velike borbe i neizvesne završnice i tako su došli do prve medalje na Olimpijskim igrama u ovom sportu u njihovoj istoriji.

U velikom finalu igraju Holandija i Francuska.

(Telegraf.rs)

Video: Jevrosimović o herojskom nastupu Angeline Topić i očekivanjima od Ivane Španović i Adriane Vilagoš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    6. avgust 2024 | 08:55

    Nece jer su oni interesna organizacija kao sekta.Umisljeni,repka je zatvorena za sve ostale a selektor i trener skromnog znanja.

  • Реално

    6. avgust 2024 | 00:04

    Баскеташима Србије нико ништа није одузео. Баскеташи су сами себи одузели медаљу. Једноставно, мислили смо да ћемо лако узети злато, док су се други озбиљније припремали и то је то. Ово је школа за наше! Верујем да ће у наредном периоду да се уозбиље и да тамане све редом, као и пре!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA