Sandra Elkasević osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Malo je nedostajalo za bolje odličje

Hrvatska je došla do još jedne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je Sandra Elkasević uspela da dođe do bronzanog odličja u atletici u bacanju duiska sa hicem od 67.51! Sandra je već dva puta osvajala zlato na Olimpijskim igrama, ali sada nije mogla da ponovi uspeh. Da nesreća bude gora, ona je bacila isto kao i drugoplasirana, ali je ostala na nižem mestu zbog slabije druge serije

Sandra Elkasević, inače rođena Perković, jedna je od najboljih atletičarki na ovim prostorima, pošto je čak dva puta uspela da osvoji zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu i Riju.

Elkasević je došla kao jedan od favorita u Pariz, a već nakon prve serije je pokazala da ima to u svojim rukama i bacila je 64.25 metara, što je bilo dovoljno za treće mesto. Međutim, ubrzo je pala i van medalje.

Tada se dogodila treća serija u kojoj je Sandra Elkasević bacila 67.51 što je bilo dovoljno za drugo mesto u tom trentuku. Potom je Bin Feng bacila istu daljinu, ali je otišla na drugo mesto zbog bolje druge serije.

Valeri Alman na prvom mestu je ostala neprikosnovena sa 69.50, gde jednostavno niko nije mogao da je ugrozi.

Interesantno je i to da je Sandra do kraja prestupila čak četiri puta.

(Telegraf.rs)

Video: Jevrosimović o herojskom nastupu Angeline Topić i očekivanjima od Ivane Španović i Adriane Vilagoš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA