Legendarna fotografija sa OI u Parizu: Čuvena Simon Bajls i još jedna Amerikanka se poklonile Brazilki

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakav momenat

Sport donosi mnoge emocije. Nekada je tako malo potrebno za pobedu, a kada se dođe do najvećeg stepenika protiv najvećih rivala ili rivalki onda sve nekako postaje još dosta slađe. A baš takvu scenu imali smo na Olimpijskim igrama u Parizu.

Čuvena Simon Bajls iz Sjedinjenih Američkih Država, koja je "ređala" zlatne medalje iz discipline u disciplinu nije uspela da bude najbolja u jednoj i to za samo 0,033 poena!

U pitanju je skor u parteru, gde je neverovatna Rebeka Andrade iz Brazila stigla do ocene 14,166 i ostvarila pobedu, a samim tim osvojila zlatnu medalju ispred Bajlsove, ali i Džordan Čajls iz Sjedinjenih Američkih Država koja je imala ocenu 13,766.

A njih tri su očigledno u izuzetnim odnosima, pošto smo na ceremoniji dodele medalja videli legendarnu fotografiju.

Nakon što su sve tri gimnastičarke krunisane, dve Amerikanke okrenule su se ka Brazilki na vrhu pobedničkog postolja i poklonile se u znak pobede!

Brazilka je to upotpunila tako što je podigla ruke uvis, a kasnije su njih tri zajedno napravile i zajednički selfi na najvišem stepeniku postolja.

Prelepa scena...

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Vlahović otkrio šta mu je Bogdan Bogdanović poslao kad su izvukli Amere u polufinalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA