"Kakvi Amerikanci...": Pogledajte reakciju Svetislava Pešića na pitanje o SAD-u na Olimpijskim igrama

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Selektor je jednostavno odšetao

Košarkaška reprezentacija Srbije je završila grupnu fazu na Olimpijskim igrama u Parizu sa dve pobede i jednim porazom, te su se tako plasirali u četvrtfinale gde ih čeka duel protiv Australije. Ovaj meč je na programu u utorak, 6. avgusta s početkom od 14 časova i 30 minuta.

Pred meč Srbije i Australije, Orlovi su odradili i trening na kom su Vasilije Micić i Nikola Jokić nosili nešto na kolenima.

Između ostalog, izjavu pred meč je davao i selektor Svetislav Pešić, koji je u jednom momentu samo odšetao.

Pešić je upitan o Amerikancima, eventualnom meču u polufinalu, kada je selektor samo odšetao.

- Kojim Amerikancima, uopšte ne razgovaramo, kakvi Amerikanci, treba da preživimo ovu utakmicu - rekao je Svetislav Pešić.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    5. avgust 2024 | 16:21

    I na glupa pitanja može da se pametno odgovori..........

  • Nikola

    5. avgust 2024 | 16:45

    U pravu je čovek! Na žalost i Australija je postala košarkaška nacija, već su nas poptilično rutinski dobili u pripremnom meču, tako da se bojim da košarkaši ovde završavaju svoj put! Ako ne sad, protiv Amera sigurno!

  • NekoKo

    5. avgust 2024 | 17:50

    Ovo generalno kulovsko ponašanje našeg selektora je nezabeleženo. Zato što kod nas kako stoje stvari niko nikome ni za šta ne odgovara niti odgovara na logična pitanja, zato smo i prošli na OI kako smo prošli. Naravno da nećemo proći već Australiju zato što igraju bolju košarku. Čvršći su, mnogo bolju odbranumigraju od nas i imaju više talentovanijih i pouzdanijih igrača od nas. Mi smo kući ostavili 7 zdravih sa kojima bi pod uslovom da su spremni za OI a to je posao saveza i trenera bili mnogo bolji i opasniji tim. Od tih 7 dvojic su precrtana za sva vremena a petorica su onako tiho i neprimetno jednistavno odbila poziv seleltora. Onog momenta kada na relaciji trener kluba ili još češće selektor reprezentacije i igrač, postoji problem sa više od dva igrača to se seče otakzom trenera. Bez igrača možeš da se slikaš. Inače Pešić kada je osvajao najveće trofeje nije bio takav. Sad se iživljava i sprovodi tešku demagogiju koja nas je skupo koštala pre svega protiv Italijana ali i Nemaca u finalu gde smo propustili ogromnu šansu za zlato. Sad ispadamo u četvrtfinalu najverovatnije, 60:40 je za Australiju. Čak i da prođemo to je kraj, jer dolaze Amerikanci pa u borbi za bronzu ekipa koja igra još bolje od Australije, najverovatnije Kanada ili Nemačka. Ko želi da vidi jasno mu je da smo veliko razočarenje i po prikaznoj igri pre svega u odbrani i po samoj selekciji i individualkom kvalitetu. Micić je recimo u toliko očajnoj formi da je to užaš. Kako to a OI.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA