Olimpijski šampion jakom izjavom ućutkao Ameriku: "Imam astmu, alergije, disleksiju, ADHD i depresiju..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Kakva poruka...

Čitav svet je ispratio trku muškaraca na 100 metara, najzanimljiviji događaj na atletskom takmičenju na Olimpijskim igrama, gde je do zlata došao Noa Lajls iz Amerike i to za nekoliko hiljaditih delova sekunde! Noa je na taj način ućutkao čitavu Ameriku, od koje je i osporavan pre takmičenja.

Lajls je neko ko uopšte nije omiljen u svojoj zemlji nakon izjave u kojoj je upitao zašto NBA igrači tvrde da su šampioni sveta, kada protvi sveta i ne igraju. Tada ga je tamošnja javnost zamrzela, a on im je odgovorio zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ipak, nije tu stao Lajls, pošto je poslao i jednu moćnu izjavu putem svog profila na društvenoj mreži "X". Ova poruka je bila više upućena svima, nego li njegovim zemljacima.

- Imam astmu, alergije, disleksiju, ADHD, anksioznost i depresiju. Ali reći ću vam da to što imate ne definiše ono što možete postati. Zašto ne ti - uptiao je Lajls.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte dolazak Angeline Topić u Beograd iz Pariza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA