Najatraktivnija sportistkinja na OI izbačena iz sela zbog nedoličnog ponašanja

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Njen Komitet se vrlo brzo oglasio saopštenjem

Olimpijski komitet Paragvaja (COP) zatražio je od plivačice Luane Alonso da napusti Olimpijsko selo nakon što je stvorila "neprikladno okruženje" za sopstvenu delegaciju nakon odlaska u razgledanje Pariza.

Šefica misije COP Larisa Šerer izdala je saopštenje u kojem objašnjava zašto jedna od najatraktivnijih sportistkinja na OI mora da napusti francusku prestonicu. „

- Njeno prisustvo stvara neprikladnu atmosferu u timu Paragvaja. Zahvaljujemo joj se što je postupila prema uputstvima, jer svojom voljom nije prenoćila u Olimpijskom selu - stoji u saopštenju.

Plivačica iz Paragvaja učestvovala je na svojim drugim Olimpijskim igrama, posle onih u Tokiju, gde je debitovala sa 17 godina. U Parizu se takmičila u disciplini 100 metara leptir, na kojoj je eliminisana u prvoj rundi, nakon što je završio na šestoj poziciji.

Posle takmičenja, olimpijska plivačica je putem svojih društvenih mreža objavila da se povlači iz sporta.

- Hvala vam što ste mi dozvolili da sanjam, naučili ste me da se borim, da pokušavam, istrajnost, žrtvu, disciplinu i mnoge druge stvari. Dala sam ti deo svog života i to ne bih menjala ni za šta na svetu jer sam proživela najbolja iskustva u životu, dala si mi hiljade radosti, prijatelja iz drugih zemalja koje ću uvek nositi u srcu - poručila je.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    5. avgust 2024 | 15:08

    Ako su je izbacili nek ne brine, ja cu da je primim😀

  • Sekula

    5. avgust 2024 | 18:10

    Sad će da se bavi leðnim i prsnim stilom, izgleda perfektno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA