Zbog čega je kontroverzni Amerikanac pobedio u trci na 100 metara: Ovaj odgovor se čekao!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Spektakl na "Stad de Frans"

Najveći spektakl do sada na Olimpijskim igrama videli smo u finalu muške trke na 100 metara. "Krcati "Stad de Frans" svakog dana dočekuje najbolje atletičare sveta, a prethodne noći gledaoci su uživali do krajnih granica.

Amerikanac Noa Lajls slavio je u najbržoj disciplini sa vremenom 9.79, pošto je njegov rezultat bio bolji za pet hiljaditih delova sekunde od skora Kišejna Tompsona.

Bura se podigla, pošto se na snimcima jasno vidi da je noga dva protivnika prešla preko linije koji trenutak pre noge poznatog Amerikanca, koji je u žižu šire javnosti došao rekavši da šampion NBA lige nije i svetski.

Svi se pitaju zbog čega je baš on pobedio, a ne Jamajkanac, a odgovor je vrlo jednostavan.

Lajls je naime prvi gornjim delom tela prešao liniju, što se takođe jasno može videti na snimcima.

Ni sam Noa nije verovao da je došao do podviga, a izjavi posle trke je istakao da je već čestitao Tompsonu i potom bio šokiran. Dodao je i da je bio svestan da bi mu to što je spustio glavo moglo doneti pobedu, što se na kraju ispostavilo tačnim.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte dolazak Angeline Topić u Beograd iz Pariza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    5. avgust 2024 | 17:00

    Nije tacno,takmicar iz Jamajke je prvi dotakao liniju nogom,kakve veze ima gornji deo tela.Namestaljka za Amere,to ne treba uopste gledati vise...

  • Koko

    5. avgust 2024 | 16:22

    Haha pa očigledno da čovek nije pobedio. Čak se i na usporenom snimku vidi da nije i opet nas uveravaju da jeste. Ljudi moji šta ti je američki sistem

  • Boža zemunac

    5. avgust 2024 | 17:07

    Američka ujdurma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA