Srpski vaterpolista otkrio kako je bilo u Olimpijskom selu kad je došao Đoković: Ovako ih je motivisao!

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Objasnio je da su na OI došli sa mentalitetom kao da niko nema zlato...

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je u poslednjem meču grupne faze protiv reprezentacije Mađarske rezultatom 17:13, a nakon meča je za medije pričao Sava Ranđelović.

Veliki broj golova je Srbija primila, čak 17 i Sava ne pamti takve utakmice.

- I pamtim i ne takve utakmice, jeste na mnogo golova, nismo igrali odbranu kao protiv Francuske, da li zbog rasterećenosti jer smo već u četvrtfinalu... Počeli smo dobro, poveli, na kraju druge četvrtine primili taj jeftin gol koji nas je malo poremetio, nismo uspeli da se konsolidujemo posle. Ostaje nam dan da se odmorimo. Celo leto, ceo život se spremamo za to četvrtfinale, garantujem da ćemo biti bolji sigurno. Pratećemo ceo dan te ostale mečeve da vidimo sa kim igramo - rekao je Ranđelović.

Opisao je kako je izgledalo slavlje sa Novakom Đokovićem u Olimpijskom selu.

- Jako emotivno je bilo, najbolji sportista svih vremena kompletirao je sve svoje trofeje, doneo zlato Srbiju koje je čekao toliko godina, preneo nam je energiju i tu njegovu mentalnu snagu koja će nam značiti u odlučujućim momentima.

Objasnio je da su na OI došli sa mentalitetom kao da niko nema zlato.

- Došli smo kao da nemamo nijedno svi, ne mislimo na taj način da imamo šansu za treće zlato koje nema nijedan nas sportista. Idemo da se odmorimo i spremimo što bolje za to četvrtfinale. Stigle su nam i porodice da budu uz nas na jednom ovakvom takmičenju, srećom da je u Evropi - zaključio je Ranđelović.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Đoković i Viktor Troicki upali na Novakovu konferenciju, a onda je nastao šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dabovski

    5. avgust 2024 | 13:58

    Nažalost,ovaj momak i još njih 7-8 su ,,kičma i stub”naše reprezentacije, i mi očekujemo nešto od njih!!! Imamo dva golmana,ne zna se koji je lošiji. Imaš samo dva igrača Mandića i Jakšića!!! Pa šta da očekujemo…

  • Дража

    5. avgust 2024 | 13:45

    Ако ово зовеш енергијом?!?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA