Alkaraz u neverici slušao novinara iz Bangladeša: Da li je moguće da ga je ovo pitao posle poraza od Đokovića?

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nije ni spomenuo Nadala

Španski teniser Karlos Alkaraz nije uspeo da osvoji olimpijsko zlato nakon titula na Rolan Garosu i Vimbldonu pošto ga je na tom putu zaustavio Novak Đoković. U velikom finalu Srbin je porazio Španca nakon dva tajbrejka.

Karlitos nije mogao da sakrije tugu posle okršaja i zaplakao je, a ovaj poraz mu je pao teže nego neki raniji jer je predstavljao svoju zemlju.

Jedno od pitanja koje je Španac dobio na konferenciji za medije bilo je od novinara iz Bangladeša i odnosilo se na partnerstvo sa Nadalom i da li je ovo srebro upravo njemu posvećeno.

- U dublu ste igrali sa Rafom i on je jedan od najboljih ovde na Rolan Garosu. Ti i Nadal se niste kvalifikovali u završnicu. Da li si možda posvetio ovo srebro njemu ili bilo kome - postavio je novinar pitanje, a Alkaraz nije uspeo da ga razume i prodrao se glasno.

- Molim - upitao je Karlitos, nakon čega je novinar ponovio pitanje i usledio je odgovor.

- Pa, ja mislim da je ova medalja posvećena svim Špancima i ljudima u mojoj zemlji, svakome ko me podržava kod kuće, svima koji su došli ovde da me podrže tokom celog turnira i danas na meču. Posvećena je mojoj porodici, timu i posvećujem je i sebi. Otkad sam počeo da igram tenis želeo sam da donesem olimpijsku medalju. To je bio cilj - reklao je Karlos ne pomenuvši Nadala.

(Telegraf.rs)

Video: Alkaraza na konferenciji rešetali o Đokovićevom zlatu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mizantrop

    6. avgust 2024 | 16:39

    Novinari .... veci je novinar onaj iz filma Ivkova Slava ... piskarala i lovci na ogovaranja ...ako im prica ne odgovara pa izmislice neku senzaciju ... nema vise novinara , to nekada elitno zvanje i posao koji je nosio dosta etike u sebi postao je nepotisticki ,nemoralan pa i svakakv kafanski inventar moze da ga radi .

  • Konkord

    6. avgust 2024 | 15:55

    Divan mlad čovek i odličan teniser i sportista.

  • Džon Meklejn

    7. avgust 2024 | 18:26

    Svako je danas novinar pa otuda i ovakva pitanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA