Oglasio se čovek koji je sa Đokovićem osvojio sve: "Suze su mi krenule kada si zakucao onaj poen"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Emotivno je Vajda doživeo finale OI

Zlatna medalja Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama dirnula je u srce i njegovog nekadašnjeg trenera Marijana Vajdu, čoveka koji je sada već davne 2008. godine sa Noletom uzeo onu bronzu u Pekingu!

Vajda je bio dugogodišnji Novakov trener, osvojio je sa njim sve Grend slemove, bio član tima Srbije koji je uzeo i Dejvis kup, a posle finala OI je poručio:

- Nolito! Misija je završena! Posle toliko godina plovidbe stižeš do obale!!! Dugogodišnji trud je rezultirao zlatnom olimpijskom medaljom na tvom vratu - napisao je Slovak i dodao:

- Izuzetno dostignuće, tako ponosan na tebe! Suze su mu krenule kada si zakucao onaj poslednji forhend za pobedu. Čestitam tvojoj porodici i svim članovima tvog tima!

O prekidu saradnje sa Đokovićem, Vajda je svojevremeno rekao:

- U dobrim smo odnosima i dalje. Naša saradnja je prekinuta iz profesionalnih razloga. Proveli smo 15 godina zajedno. Odlučio je da igra manje turnira i da bude sa manjim timom, a Goran je broj 1. Bilo je emotivno veoma teško za obojicu, ali život ide dalje, a Novak je i dalje Novak. Ja sam dobro, on je dobro. I tako mora da bude.

(Telegraf.rs)

Video: "Ovo je moj najveći uspeh u karijeri: Istorijska konferencija Novaka posle osvajanja zlata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA