Ovo je pitanje koje je Đokovića nasmejalo posle suza u finalu OI: "Novače, da li je to dovoljno?"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Govorio je Nole za američke medije

Nedugo nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, još dok je bio pod jakim emocijama, Novak Đoković je dao jedna zanimljiv intervju američkim medijima koji su ga čekali dole na terenu!

Novak je, podsetimo, sa 2:0 u setovima pobedio Karlosa Alkaraza, konačno je uzeo tu najsjajniju medalju i kompletirao zlatni slem, a u razgovoru za "CNBS" je rekao:

Jako sam emotivan, jako sam emotivan sa svim što se dešava. Previše sam ponosan i srećan, uzbuđen zbog mogućnosti da se borim za zlato i osvojim ga prvi put u karijeri za svoju zemlju. verovatzno najveći uspeh koji sam ostvarioNaravno, osvijio sma verovatno sve u svojoj individualnoj karijeri, ali osvajanje Dejvis kupa, posebno zlata na OI sa 37 godina... Ne znam , evo hvatam sebe u celom tom slavlju, jedva čekam da vidim šta će se desiti u narednih 48 sati.

Na pitanje da li je slagalica sada komletna, ako je to finale bilo samo deo nje, Novak je rekao:

- Da, jeste! Uvek sebi govorim da sam dosta uradio. Ali uvek sam samokritičan i to je verovatno jedna od mojih najvećih unutrašnjih bitaka što mislim da nisam uradio dosta toga i na terenu i van njega. Ovo je lekcija za mene i superzahvalan sam što sam uzeo istorijsku zlatu medalju za svoju zemlju i što sam kompletirao zlatni slem i sve rekorde.

Za kraj, novinarka ga je pitala da li je to dovoljno, a Novak je uz osmeh bio jasan:

- Mislim da jeste!

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA