Grme trubači: Evo kako je Srđan Đoković slavio Novakovo zlato na OI u Parizu

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Slavilo se uz "Kalašnjikov"

Nije bio u loži stadiona "Filip Šatrije", gde je njegov sin pobedio Karlosa Alkaraza u finalu Olimpijskih igara, ali je Srđan Đoković i te kako znao da proslavi Novakovo zlato u Parizu!

Otac najboljeg tenisera ikada organizovao je slavlje u Beogradu i tom prilikom uživao je uz trubače, veselio se i kitio orkestar koji je svirao čuvenu numeru "Kalašnjikov".

Kako je sve to izgledalo, možete pogledati u videu ispod:

Nole je, s druge strane, u nedelju veče igrao kolo u Olimpijskom selu i slavio to dugo očekivano zlato. Tom prilikom je održao i jedan emotivan govor.

- Hvala, ovo nisam očekivao na ovaj način, ulepšali ste mi ovaj uspeh. Ovo je naravno uspeh svih nas, Srbije, ovo je medalja za Srbiju, ali pre svega želim da kažem da ste me zadužili. Ovo nikada neću zaboraviti u životu, ovo što ste mi ovde priredili , ovo je nešto najlepše od mojih kolega, mojih sportista, najboljih u Srbiji. Ja želim da vam dam pelcer sa ovim zlatom - rekao je Nole između ostalog.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA