Teniska legenda ovim rečima opisala zašto je Đoković najveći: Nekada se nisu slagali, ali ostali su prijatelji

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Njihov odnos je uvek bio na vrhunskom nivou

Dva tajbrejka, dva seta za istoriju i večnost. Novak Đoković je pobedom protiv Karlosa Alkaraza u finalu Olimpijskih igara došao do jedinog dostignuća koje mu je u dosadašnjem toku karijere nedostajalo.

Zlato na OI ukrasilo je vrat Srbina, a slavlje je širom sveta tek započeto u danu koji je iza nas. Nije krio Nole ni suze, niti koliko mu znači sva podrška, posebno od strane njegove porodice, a lepe reči na njegov račun samo su začinile celokupnu priču.

Jedan od onih koji nije krio oduševljenje velikim uspehom je i Andre Agasi, bivši Đokovićev trener i legendarni teniser koji u osam navrata osvajao Grend slem turnire.

- Karijerni zlatni slem... Ono što ti nastavljaš da ispunjavaš u našem sportu je odavno prestalo da me iznenađuje, ali je oduvek nastavilo da me zadivljuje. Čestitam, prijatelju moj - napisao je Agasi u komentaru na Novakovu objavu.

Andrea Agasi Foto: Printskrin / Instagram

Agasi je iz prve ruke imao priliku da radi sa Srbinom, međutim zbog određenih mimoilaženja u metodama rada njihova saradnja nije potrajala. To ipak nije utical na njihovo prijateljstvo.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA