Đoković na čistom španskom oduševio sve prisutne: Pobedio Alkaraza, pa mu uputio jasnu poruku

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Pogledajte kako Nole priča španski

Novak Đoković je nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu govorio za Radio-televiziju Španije (RTE), i to na čistom španskom. Nole je imao reči hvale za Karlosa Alkaraza, koga je pobedio u epskom finalu na terenu "Filip Šatrije" na Rolan Garosa.

"On (Karlos Alkaraz) je veoma mlad, bez sumnje može da osvoji, ne samo jednu, već više zlatnih medalja za Španiju. On je dečak, veoma fina, veoma dobra osoba. Imamo pozitivan odnos, mislim da je to dobra stvar za naš sport", rekao je između ostalog Novak Đoković za RTE.

Pogledajte kako Novak Đoković priča španski:

(Telegraf.rs)

Video: "Ovo je moj najveći uspeh u karijeri: Istorijska konferencija Novaka posle osvajanja zlata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сл.Ђ.Бијелић

    5. avgust 2024 | 09:14

    Увек достојанствен и племенито пажљив према пораженом противнику.... Србија има једног од највећих спортиста света свих времена. Достојан!

  • 1 1 1

    5. avgust 2024 | 10:00

    Ovo majka vise ne radja!Stidi se Evropo,Australijo,Ameriko, ne znate za moralne vrednosti...

  • Rale

    5. avgust 2024 | 14:07

    Sigurno Nole bolje zna ako kaze da je mali fin decak. Ali meni je mali "Alka(t)raz izuzetno antipatican i deluje mi mnogo arogantno i prepotentno. Tek je pocela njegova sportska zvezda da Sija a vec umislja da je bolji od Noleta i da ce dostignuti sve rekorde Novaka. Samouvereno je pre finala pricao da ce napraviti sou u finalu i doneti spaniji zlato. Decko legenda se mora postovati i ne vredjati jer mu nisi ni do clanka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA