Sramotno izveštavanje Albanaca o Đokovićevom zlatu: Samo jedan sajt pustio vest i to bez Novaka u naslovu!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Neverovatno...

Bruka i sramota, ako se i to može reći. Albanski mediji još jednom su pokazali neprofesionalnost u svom izveštavanju, pošto gotovo da su potpuno ignorisali centralni događaj dana na Olimpijskim igrama i osvajanje zlatne medalje našeg sjajnog Novaka Đokovića posle pobede nad Karlosom Alkarazom! 

Odlučili smo da posetimo nekoliko najpoznatijih novinskih sajtova na albanskom jeziku i samo na jednom jedinom uspeli smo da pronađemo izveštaj sa ovog meča, a i on kako je pušten, bolje i da nije.

Tako ni slovo o okršaju Alkaraza i Đokovića nisu pustili ni Koha, ni Zeri, ni Vox, pa ni Gazeta Šćiptare, a jedini medij koji se oglasio je albanski Telegrafi.

Oni su pustili vest tako što Novaka Đokovića uopšte nisu ni napisali u naslovu, već on glasi: "Karlos Alkaraz mora da se zadovolji srebrom, izgubio finale OI u Parizu 2024"?!

U tekstu se na kraju konstatuje da Alkaraz sada mora da čeka još četiri godine da dođe do zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Nije ovo prvi put da albanski mediji ignorišu Novaka Đokovića, a nekoliko puta im se dešavalo da ne puste izveštaje sa finala Grend slemova baš onda kada bi u njemu igrao Srbin.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se slavi Noletova pobede na Trgu Republiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aoooo

    4. avgust 2024 | 21:38

    Koga to briga, kao da oni znaju sto je tenis!Kokice,kesteni, kikriiki,bežite bre!😂😂😂

  • Dragana

    4. avgust 2024 | 21:47

    Ee velika steta sto Albanci ne izvestavaju🤣🤣evo necemo moci da spavamo zbog toga🤣🤣 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Instalajker

    4. avgust 2024 | 21:45

    Niko na Balkanu nije kao Srbija. To sto smo mi pre svega vaspitan, pa gospodski narod uz to volimo da smo informisani to ni jedan drugi narod nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA