Alkaraza na konferenciji rešetali o Đokovićevom zlatu: "Čuo sam mnogo puta da je želi, video sam da je gladan"

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Neverovatno...

Španski teniser, Karlos Alkaraz nije mogao da zadrži emocije posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara u Parizu, a na konferenciji je dobio nekoliko pitanja vezanih za našeg tenisera.

Pre svega je upitan da li je svestan da je Novak bio toliko gladan za zlatnu medalju. Španac se tu malo "izvukao".

- Čuo sam mnogo puta da Novak želi zlatnu medalju, svake OI je igrao i na kraju je uspeo. Želeo sam da osvojim zlato, rekao sam to. U teškim momentima, on je igrao neverovatno. To je zbog čega sam video da je gladan za ovim zlatom da ide na to i to je to. Video sam da je gladan i da želi tu medalju bio je bolji, zaslužio je da pobedi.

Za Novaka je ovo bilo verovatno poslednji put da je mogao da osvoji zlato?

- Bilo je blizu, 7:6, 7:6, i odlučujuči poeni su doneli razliku, on je tada podigao nivo, ja nisam mogao da ga dovedem u nevolju, zaslužio je, bio je bolji.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf iznenadio zlatnu Zoranu Arunović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hjugo

    4. avgust 2024 | 19:26

    Čestitke Noletu ali čestitke i Alkarasu,mladom uspešnom teniseru koji se već dokazao vrhunskim rezultatima ali i ljudskim.Čovek u ovako stresnoj situaciji,iskreno "skida kapu,"najvećem sportisti svih vremena na ovoj Planeti,svaka čast na plemenitosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA