Da li je moguće? Ben Rotenberg konačno priznao da je Novak Đoković najveći teniser u istoriji

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

To smo želeli da čujemo!

Niko nije mogao da ostane imun na veliku pobedu Novaka Đokovića i osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu! Pa čak ni oni koji ga nisu voleli kroz godine, poput čuvenog novinara Bena Rotenberga.

On se oglasio na društvenoj mreži "X" i priznao - Novak Đoković je zaista najbolji ikada.

- Tridesetsedmogodišnji Novak Đoković, koji nije osvojio nijedan turnir ili pobedio nikoga iz Top 10 ove godine, dao je sve što je imao u sebi da osvoji stvar koju je želeo najviše: večitu olimpijsku zlatnu medalju - napisao je Ben, a onda se nadovezao:

- O, kada je u pitanju to ko je osvojio najviše stvari, Novak Đoković je već najbolji i to ubedljivo ikada godinama unazad. Ovo danas je samo šlag na tortu - napisao je Rotenberg.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf iznenadio zlatnu Zoranu Arunović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smederevac

    4. avgust 2024 | 20:39

    Baš tako, čak i kad je gubio nije gubio bez veze, ove godine je sve podredio osvajanju zlata, prepoznao sam i stalno to tvrdio dok su mi se smejali u komentarima tako da mi je njegovo zlato još draže. Dokazao je kakva je intelektualna i sportska veličina. Bravo Novače Đokoviću, najveći od najvećih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA