Zavirite na trening Novaka Đokovića pred meč za večnost protiv Alkaraza: Ovo obećava....

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nole spreman za borbu za najsjajnije odličje...

Najbolji srpski teniser Novak Đoković protiv Karlosa Alkaraza bori se od 14 sati za zlatnu medalju u velikom finalu Olimpijskih igara u Parizu, a pre toga odradio je trening 

Nole trenirao na terenu "Filip Šatrije", na istom mestu gde će se igrati i veliko finale. Kada je reč o samom treningu, Novak se zagrevao i vežbao sa svojim sparing partnerom.

Na drugoj strani, Alkaraz je trenirao na pomoćnom terenu, i to sa svojim trenerom Huan Karlos Ferero.

Zabirite na trening Novaka Đokovića:

Da podsetimo, Novak i Alkaraz će u nedelju popodne odigrati svoj sedmi međusobni duel, trenutno je 3:3 - uz napomenu da je Španac slavio nedavno u finalu Vimbldona. Međutim, sada se očekuje nešto drugačiji meč.

- Igram protiv najboljeg igrača na svetu u ovom momentu, pobedio me je na Vimbldonu, osvojio je Rolan Garos. On je definitivno favorit, ali ovo su Olimpijske igre, može da ode na svačiju stranu. Nismo se sastali odavno na šljaci, mislim da sam drugačiji igrač nego na Vimbldonu. On je pobednik, imam samopouzdanja - poručio je Đoković u petak.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalnim nokautom ga poslao na spavanje, majka plakala pored oktagona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA