Đoković i Alkaraz odradili poslednji trening pred finale OI, jedna stvar je svima zapala za oko

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Zanimljivo je da je Novak taj koji je trenirao na glavnom terenu

Novak Đoković i Karlos Alkaraz, finalisti Olimpijskih igara, trenirali su nekoliko sati pred  međusobni duel za zlatnu medalju koji počinje u 14 časova!

I dok je Nole trenirao na terenu "Filip Šatrije", gde ćemo vrlo brzo i gledati finale, Alkaraz je svoju pripremu odradio na jednom od pomoćnih terena.

Novak je razmenjivao udarce sa svojim sparing partnerom, Alkarazu je u pomoć stigao trener David Ferer koji je odlučio da napustio odmor sa porodicom i udeli mu važne savete.

Novak i Alkaraz će u nedelju popodne odigrati svoj sedmi međusobni duel, trenutno je 3:3 - uz napomenu da je Španac slavio nedavno u finalu Vimbldona. Međutim, sada se očekuje nešto drugačiji meč.

- Igram protiv najboljeg igrača na svetu u ovom momentu, pobedio me je na Vimbldonu, osvojio je Rolan Garos. On je definitivno favorit, ali ovo su Olimpijske igre, može da ode na svačiju stranu. Nismo se sastali odavno na šljaci, mislim da sam drugačiji igrač nego na Vimbldonu. On je pobednik, imam samopouzdanja - poručio je Đoković u petak.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalnim nokautom ga poslao na spavanje, majka plakala pored oktagona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    4. avgust 2024 | 12:20

    Idemooooooo Nole, ako si ikada morao to je DANAS!!!! Uz tebe je cela SRBADIJA (#SrpskiSvet), a od tebe trazimo samo jedno- POBEDU. Za Srbiju, Republiku Srpsku, Crnu Goru (Srpsku Spartu)...... Idemooooooo

  • Lilly

    4. avgust 2024 | 12:46

    SRECNO NOLE!!! Sad ili nikad! Sugurno neces vise biti u prilici, zato hrabro! Sve si uzeo sto se moglo uzeti, uzeces i zlato! Prepeglaj ovog junosu, vreme je pred njim, a necu mu biti na putu veliki Nole! Svi ostali mu nisu dorasli, tek ce uzimati pehare!

  • TJ

    4. avgust 2024 | 12:43

    Nole srce naše i srce Srbije: Pokaži celom svetu da postoji samo jedan bog koji se zove NOVAK!!! Srećnooooooooo🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA