Otkrivena velika misterija Olimpijskih igara koja je dovela do gubitka medalje posle 44 godine

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Evo zašto trostruka šampionka nije u polufinalu

Veliki šok viđen je u subotu na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je trostruka olimpijska šampionka Šeli-En Frejzer-Prajs ispala u kvalifikacijama sprinta na 1000 metara!

Taj njen neodlazak u polufinale izazvao je velike spekulacije i kontroverze, a teorije zavere išle su čak toliko daleko da su joj navodno zabranili da uđe na stadion.

Pojedini mediji su pisali da je ova 37-godišnjakinja stigla sama na stadion, mimo delegacije Jamajke, te da nisu imali potrebnu dokumentaciju da uđu unutra. Međutim, menadžer tima Jamajke Ijan Keli i tim menadžer Ludlou Vots su otkrili pravu istinu.

- Nije tačno da Šeli En nije smela da uđe na stadion. Ušla je na stazu za zagrevanje, ali kroz drugi ulaz koji je kontrolisan od strane obezbeđenja. Nažalost, nije mogla da se takmiči zbog povrede koju je zadobila na finalnom zagrevanju. gore - rekla je Keli, dok je Vots poručio:

- Vest o povredi na stazi za zagrevanje iznenadila je i nas. Jedine informacije koje imamo su o traumi. Daćemo dodatna pojašnjenja na tu temu!

Jamajka je ostala bez olimpijske medalje u ovoj disciplini prvi put u 44 godine nakon što je Frejzer-Prajs povređen, a Elejn Tompson-Hera nekoliko nedelja ranije pokidala je Ahilovu tetivu.

Šeli-En Frejzer-Prajs je osvojila zlatne medalje na 100 metara na Olimpijskim igrama u Pekingu (2008) i Londonu (2012). a 2021. u Tokiju je postala prva sa štafetom 4 puta 100 metara.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalnim nokautom ga poslao na spavanje, majka plakala pored oktagona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA