Kolaković nakon velikog preokreta protiv Kanade: "Sjajan meč, puno emocija, ovo je najbolji mogući završetak!"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ponosan je na svoje momke...

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković nakon prelepe pobede našeg tima dao je izjavu za medije, ističući da je utakmica sigurno bila lepa za gledanje.

- Pa ja mislim da je utakmica bila jako zabavna za gledalce. Mislim da smo se i mi u nekim periodima dobro zabavljali, mi i Kanađani, ali nam je bilo značajno da ipak ne završimo turnir bez pobede i naročito posle 0-2. Gurali smo koliko smo mogli sa svih strana i nekako mi je mnogo drago što smo prvo završili turnir pobedom, a drugo što su i momci neki koji su napravili da više neće biti tu, odigrali sjajan več punim srcem, sa puno emocija, naterali sve nas da učestvujemo u njemu sa tim emocijama i na kraju, mislim, ako možemo da pričamo o tome, mi smo ispali s OI, ali najljepši mogući završetak ovog turnira za nas. Ipak od 0-2 do 3-2 pred prepunom dvoranom olimpijskom turniru protiv Kanade, ozbiljan protivnik koja je ispred nas na svjetskoj rang listi i jednostavno mislim da možemo sa te strane biti ispunjeni i pored velikog žala što nismo nastavili turnir dalje - rekao je Kolaković.

Smatra da su se njegovi igrači dobro ponašali...

- Pa mislim da smo prvi dan onako možda nismo verovali tolko u pobjedu protiv Francuske koliko smo možda bili blizu, ali peti set nas je već brzo odvojio. Protiv Slovenije smo zakasnili novu takmicu. Danas smo takođe kasnili u prvom setu, ali smo uspeli da se vratimo i to mi je drago da su i momci pokazali karakteru protiv ovakve ekipe i ovako da kažem emotivnom trenutku. Uvek sam rekao, mislim da je svima bilo stalo da se nekih igrača oni su imali reći koji su, ja neću da govorim o tome. Da se oni oproste na ovakav način - dodaje Kolaković.

Nije želeo da priča o svojoj budućnosti na mestu selektora reprezentacije Srbije.

- Meni ugovor ističe i naravno žao mi je što ću vas uskratiti za neku informaciju ja moram da razgovaram sa ljudima iz saveza, mislim da je red. Oni su prvo sa mnom razgovarali, pa svi ostali, a tako ću ja da uradim čim budem imao prilike - zaključio je Kolaković.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Vojvodine moćnom porukom pozdravili svoje pulene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA