Vaterpolisti Srbije otkrili da li će sutra otići da gledaju finale Đokovića: "Njega da ne pominjem..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srbin se bori za zlato za našu zemlju

Vaterpolisti Srbije pobedom nad ekipom Francuske (15:8) uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Olimpijskih igara, a protiv Mađarske će igrati za što je bolje moguć plasman u grupi.

Prvotimac našeg tima, Nikola Dedović istakao je da je ovo bio jako težak meč protiv rivala koji je imao domaću publiku iza sebe.

- Naravno da smo zadovoljni pobedom, igrali smo izuzetno težak meč protiv protivnika koji je igrao pred domaćom publikom. Spektakl za vaterpolo da se igra pred ovolikim brojem navijača, skoncentrisani smo, idemo korak po korak, ovo je i dalje grupna faza. Imamo još jednu utakmicu, pripremamo se za Mađarsku.

Ne gleda na dešavanja u drugoj grupi...

- Ne gledamo mi to. Mi se fokusiramo samo na nas. To je najbitnija stvar, sledeća utakmica protiv Mađarske, što je vaterpolo klasik, a posle ćemo da se pripremimo za sve što predstoji.

Nekako deluje da Srbija sve više i više napreduje.

- Potrudili smo se da damo sve od sebe, skoncentrisani smo u odbrani, mi dobijamo snagu iz odbrane, išlo je kako treba, bili smo fokusirani i agresivni. Bili smo svesni težine utakmice.

Da li će vaterpolisti sutra ići da navijaju za Novaka Đokovića u borbi za zlato za Srbiju?

- Pa, videćemo, iskreno mi pratimo sve naše takmičare. Zajedno smo svi u selu, od džudista, košarkašica, odbojkašica i Novaka da ne pominjem, njega svi prate. Svi smo zajedno i pratimo i navijamo. Presrećni smo bili kad su Damir i Zorana uzeli medalju i dalo nam je snagu za dalje. Mi smo ovde 14 dana, fokusirani smo na ono što nam predstoji, da vidimo da možda i odemo, ali pratićemo ga ispred malih ekrana.

(Telegraf.rs)

Video: "Sada ću da zaplačem, okrenula sam se i rekla Damiru sve": Zlatna Zorana Arunović se obratila naciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA