Ovo je najbolja proslava u istoriji sporta?! Prešao liniju, Ajfelov toranj, spustio slušalicu i zaplakao

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neki ljudi prosto imaju tu energiju!

Jedna od najboljih proslava nakon pobede nastala je danas kada je Belgijanac Remko Evnepu osvojio biciklistički turnir na Olimpijskim igrama u Parizu.

Sve bi bilo "normalno" da je Remko prošao uzdignutih ruku na bicikli, izvozao do svog tima i tako proslavio. Međutim, Remko je odlučio da ne bude "normalan", već je uradio nešto što možda niko nikada nije.

Prešao je liniju cilja za jedan metar, sišao sa bicikle, bez naznake da bilo koga ima iole blizu njega ostao je sam na finišu, stavio poprečno biciklu, podigao ruke, potom "spustio slušalicu" i nedugo zatim briznuo u plač.

I sama ta slika ne bi bila tako legendarna da Evnepu nije sve to uradio nakon što je prošao ispod Ajfelovog tornja, a sliku napravio iza cilja koji gleda upravo na toranj sa Olimpijskim krugovima.

Ova slika bez ikakve sumnje upada u jednu od najepohalnijih proslava u istoriji sporta, cela scena, momenat, dominacija u disciplini i tokom trke. Sve je učinilo da ova proslava izgleda epohalno!

Ostvario je vreme od 6 sati, 19 minuta i 34 sekunde, a sledeći najbolji je bio Francuz Valentin Maduas, koji je kasnio minut i 11 sekundi.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf iznenadio zlatnu Zoranu Arunović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA