≫ 

Ameri "pregazili" Portoriko, ali ne kao Srbija: Durent rekorder, Edvards poslao poruku budućim rivalima

 ≫ 

Ubedljiva pobeda favorita za osvajanje turnira...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    03. avgust 2024 | 19:46

    I ne kao nas što su pregazili. Dva puta za 7 dana izgubiti sa 26 razlike od ekipe koja je najbolja ali koja defakto nikoga ne nabija kao nas, je ipak sramota. Taj detalj mi se uopšte ne dopada ne zbog poraza od Amera koji su svakako bolji, već zbog reakcije same ekipe koja prosto u jednom momentu odustane. To može skupo da nas košta i protiv drugih ekipa jer to ukazuje da nešto ipak sa karakterom nije kako treba i to počevši od selektora. Njemu nije važna utakmica protiv Amerike...? Vidi se da nije ama ništa specijalno pripremnjeno protiv njih? Igramo sa Amerikancima kao da je revijalna utakmica, a oni najbolje što mogu i ubacuju nam trojku u poslednjoj sekundi na +23 za +26.? Oni se spremili za Jokića, maksimalno, ali i za Bogdana, a mi.? Gledamo kako nas zatrpava jedan igrač? Uopšte šut za tri poena ne branimo kako treba ni protiv jedne ekipe. Pomažemo previše, skupljamo, ostaju nam igrači sami na 45 i u uglovima, stojimo daleko od igrača sa loptom ... Inače po viđenom do sada Nemci posle Amerikanaca su najbolji i imaju šansu da dobiju Ameriku. Glavni razlog je fenomenalna struka na klupi Nemačke. Naš ubedljivo najveći problem je odbrana. Japan nam ubaci 100 poena.? O čemu mi tu pričamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA