Tužne reči Boriše Simanića pred meč Srbija - Južni Sudan: "Polako se osećam zaboravljenim..."

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 25

On kaže da se nada da će igrati u Srbiji

Košarkaška reprezentacija Srbije je uspela da se plasira u drugu fazu takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu, ali pred sobom imaju i treću utakmicu grupne faze protiv Južnog Sudana, pred koju se oglasio i Boriša Simanić.

Inače, Boriša Simanić je praktično bio heroj reprezentacije Srbije pre godinu dana na Mundobasketu, kada je nesrećno ostao bez bubrega upravo nakon meča sa Južnim Sudanom.

On se javio za "Republiku", gde je govorio upravo o tom meču, a poželeo je Orlovima i sreću.

Takođe, on je trenutno bez kluba, a govorio je o tome i gde bi voleo karijeru da nastavi.

- Kao što sam rekao, prošao sam kroz pripreme s reprezentacijom, sada radim individualno i siguran sam da ću biti spreman za nastavak karijere, ali još ne znam gde jer mnogo je teško naći klub koji će angažovati igrača s ovakvom povredom. Moja želja je da to bude negde u Srbiji iz razloga jer je tu doktor Gaga, u kog imam puno poverenje. Da bih to ostvario, potrebna mi je pomoć saveza i države da napravim adekvatan ugovor. Dosad sam imao neka obećanja, ali je ostalo samo na tome. Polako se osećam zaboravljenim.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. avgust 2024 | 17:56

    Zvezdo reaguj . Potpisi momka koji je dao umalo zivot za Srbiju! Bice utakmica i za njega. Kad ima para za skupe strance dajte ovom momku koru hleba.

  • Laki011

    3. avgust 2024 | 18:03

    Na žalost tako je u životu, brzo se zaboravlja moj Boriša.

  • Nada

    3. avgust 2024 | 17:55

    Koliko mi je zao ovoga decka, ne mogu opisati! Ne znam kako, zasto, vise puta sam se tokom godine od kada se to desilo, setila njega. Kosarku pratim koliko i vecina naseg naroda, ali... osecam da nekako pati. Mozda prejaka rec, ali upitno je sve u vezi sa njim, a na samom je pocetku zivota. Borisa, podrska za tebe i svakom smislu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA