Pred epsko finale Olimpijskih igara, Đoković i Alkaraz su oborili jedan rekord

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Obojica su bili impresivni na Olimpijskom turniru

Novak Đoković i Karlos Alkaraz, kao što je poznato, plasirali su se u finale Olimpijskih igara u Parizu i boriće se za zlatnu medalju. Ono što je zanimljivo jeste da su njih dvojica oborila jedan rekord. Novak Đoković je sa 37 godina postao najstariji čovek koji se plasirao u muško finale teniskom Olimpijskog turnira.

S druge strane, Karlos Alkaraz je sa 21 godinom postao najmlađi čovak koji se plasirao u muško finale teniskom Olimpijskog turnira.

Ko će od njih dvojice pobediti, saznaćemo tokom sutrašnjeg dana, u nedelju 4. aprila. Kako je najavljeno, meč će početi oko 14 časova na terenu "Filip Šatrije" u Parizu, u okviru teninskog kompleksa Rolan Garosa.

Novak Đoković je stigao do finala tako što je pobedio Metjua Ebdena iz Australije, Rafaela Nadala iz Španije, Dominika Kepfera iz Nemačke, Stefanosa Cicipasa iz Grčke i Lorenca Musetija iz Italije. Nije još izgubio set na Olimpijskom turniru.

S druge strane, Karlos Alkaraz je pobedio Habiba iz Libana, Grikspora iz Holandije, Safiulina iz Rusije, Pola iz Amerike i Ožea Aljasima iz Kanade. Kao i Novak, još nije izgubio set na Olimpijskom turniru.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA