Majdov se sa slomljenim prstom borio za Srbiju na OI: Nećete verovati kako izgleda njegova šaka

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srbija ostala bez odličja u džudou

Srpski džudista Nemanja Majdov nije bio zadovoljan sudijskim odlukama posle poraza u repasažu ekipne kategorije od selekcije Brazila. Naši takmičari su tako u ovoj konkurenciji debitovali na OI i zauzeli dobro sedmo mesto, ali ostaj žal za boljim rezultatom.

Majdov je govorio o sudijskim odlukama, istakao da ga već četiri godine arbitri sabotiraju, a na kraju se i poverio u razgovoru sa medijima.

- Imao sam prevelike izlive emocija individualno, sada mi je bilo svejedno. Opet su me zeznuli. Šta da širim ruke, imao sam tada izliv da su mi suze potekle i to ne želim da vidim. koliko god da ja to volim, oni ne zaslužuju da vide moje suze. I meč sa Japancem dali su mi kaznu identično, i onda sam ja morao da se otvorim i treću nisam ni zaslužio - istakao je Majdov.

On je na kraju pokazao i svoje ruke, gde se jasno može videti da je doživeo prelom prsta i to u okršaju sa svetskim prvakom iz 2019. Noelom vant Endom.

- To on namerno uradi, ja sam u prvom meču slomio prst. I izdržao sam, u džudou kao nogu da slomite... Izdržao sam, predstavljate našu državu, naš narod, bukvalno koliko miliona Srba. Nije mi palo na pamet da odustanem, predstavljamo i naše pretke i više od toga - zaključio je Majdov.

(Telegraf.rs)

Video: Majdov zaplivao za časni krst na Bogojavljenje, prekrstio se i zaronio u ledenu vodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA