Džudisti Srbije ostali bez medalje na OI: Milica Žabić osvetlala obraz naše zemlje!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Šteta...

Džudisti Srbije nisu iskoristili ni poslednju šansu da se domognu medalje na Olimpijskim igrama, pošto su u meču repasaža poraženi od Brazila 4:1.

Prvi okršaj u konkurenciji dama do 70 kilograma Ketelin Kvadros je bila ubedljiva protiv naše Marice Perišić, a onda je usledio i duel Nemanje Majdova i njegova šestominutna borba, ali je na kraju dobio treći penal i poražen je od Rafaela Maseda.

Milica Žabić je na 2:1 smanjila onako kako najbolje zna protiv korpulentne Beatriz Souze i brzinskim obaranjem i iponom rešila pitanje pobednika za 23 sekunde.

I pored toga, Srbija nije uspela da se vrati. Dosta nervoze izazvala je nova sudijska odluka u okršaju Aleksandra Kukolja i Rafaela Silve, pošto je našem takmičaru opet dodeljena treća kazna.

Potom je Milica Nikolić poražena u svom okršaju i na kraju je duel završen rezultatom 4:1. Solidan rezultat naše zemlje u debitantskom nastupu.

(Telegraf.rs)

Video: "Sada ću da zaplačem, okrenula sam se i rekla Damiru sve": Zlatna Zorana Arunović se obratila naciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA