Evo kako je Đoković reagovao kada smo mu rekli da Alkaraz očekuje reprizu finala Vimbldona u duelu za zlato

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nije želeo da ulazi u polemiku

Znao je Lorenco Museti često da namuči Novaka Đokovića, ali ovog puta to nije bio slučaj u polufinalu Olimpijskih igara. Srbin je sa 2-0 (6:4, 6:2) slavio i sebi obezbedio prvo finale ikada na OI.

Osim u pojedinim momentima na početku drugog seta, drugi teniser planete je prikazao sjajan tenis, na kraju meča i proslavio pobedu kako dolikuje.

U finalu ga Karlos Alkaraz u reprizi završnice Vimbldona, ili bolje rečeno finala Rolan Garosa 2023. godine, kada je Novak upisao pobedu. Posao će biti težak, po formi je Karlitos u prednosti, ali upravo je Đoković najjači onda kada ga otpisuju.

Tako je na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Alkaraza, koji je poželeo da ishod bude kao na Vimbldonu, Nole šmekerski odgovorio.

- Pa ne vredi da se bavim reprizama, svaki meč novi je priča za sebe. Ulazim u meč sa najvećom željom, posvešćenošću, biće najveći izazov. Ne treba trošiti reči, 21 godinu ima i šta je sve uradio, znam šta mi je činiti, dobro se osećam i ako izađem vrhunskom igrom - rekao je Đoković.

Veliko finale je na programu u nedelju na stadionu "Filip Šatrije" u kompleksu Rolan Garos.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kele

    3. avgust 2024 | 09:55

    Bravo Nole, ljudino nema ti ravnog +- sto godina. Idemo na zlato Nole❤️🙏💯

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA