Đoković progovorio o sukobu sa Špancem u polufinalu OI: "Nisam ja njega opsovao, dao mi je opomenu..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Došlo je do nesporazuma

Najbolji teniser u 21. veku prema svim brojkama Novak Đoković je uspeo da donese Srbiji drugu medalju i po prvi put u karijeri se plasirao u finale Olimpijskih igara. Retko se dešava da Nole nešto uradi prvi put posle toliko uspeha, međutim sada je zaista dodatno pomerio marginu.

Koliko mu je to značilo videli smo svi po njegovoj reakciji, a posle meča je bio i jako emotivan istakavši koliko je sve ovo bitno za njega.

Tokom duela sa Italijanom bilo je uspona i padova, a u jednom momentu je Nole imao i žestoku raspravu sa španskim arbitrom, koji je pomislio da ga je Srbin opsovao.

- Ovaj, nisam njega opsovao, on je to mislio i tako, dao mi je tu opomenu, praštao mi je neke druge koje sam prekoračio. Nervoza je velika, znojiš se i onda to između poena. Ne kažem, to su pravila. Idealna nisu, ne znam zašto se žuri između gemova. Dok dođem na klupu 20 sekundi mi je otišlo, 40 ostaje. Neke sudije to tolerišu, neke malo manje. Sve je u redu - istakao je Đoković, razrešivši tako sve dileme.

Nole će u velikom finalu u nedelju igrati protiv Karlosa Alkaraza i probaće da mu se osveti za poraz na Vimbldonu.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA