Naneli komentarisao basketaše na Olimpijskim igrama, pa mu neko spomenuo Lazarevića: Evo šta je potom uradio

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Amerikanac pamti sukob

Jedan od najmlađih sportova na Olimpijskim igrama basket 3x3 polako ulazi u završnicu kada je grupna faza u pitanju. Srbija je od popularizacije ove discipline najviše profitirala prethodnih godina na velikim takmičenjima, ali je zlato na najvećoj smotri planetarnog sporta ono što fali.

U Parizu našim igračima ide sasvim dobro i meč pre početka nokaut faze pobeda ih deli od direktnog plasmana u polufinale. To će učiniti ako savladaju Litvaniju, dok reprezentacija SAD ima drugih problema.

Jedan od favorita za medalju je takmičenje započeo sa 0-4, međutim u petak su uspeli da se izvuku koliko - toliko i sada sa realnim šansama mogu da se nadaju četvrtfinalu.

Partije Amerike u petak je posmatrao Džejms Naneli, igrač koji će prema svemu sudeći pronaći novu sredinu nakon perioda u Partizanu.

On je na mreži "X" istakao da će biti u timu SAD na sledećim Olimpijskim igrama, a neko u sekciji komentara je postavio fotografiju Stefana Lazarevića i napisao da će igrač Zvezde biti u ekipi Srbije.

Naneli je na to odgovorio emotikonon korpe.

Podsetimo, njih dvojica su bili akteri sukoba pre početka trećeg meča finalne serije ABA lige između Partizana i Zvezde u tek završenoj sezoni, nakon kog je srpski igrač zadobio povredu posle razmene teških reči.

(Telegraf.rs)

Video: Lazarević sa masnicom ispod oka igrao meč: Žao mi je zbog tuče sa Nanelijem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA