"Neću da stanem ovde, idem na zlato! Ljudi, u finalu sam Olimpijade": Đoković poslao moćnu poruku Alkarazu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Idemo, Novače!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u veliko finale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je večeras savladao Lorenca Musetija iz Italije u dva seta i samo ga Karlos Alkaraz deli od zlatne medalje!

U razgovoru za RTS odmah posle meča, teško je Novak uspeo da sabere sve emocije, ali je jedno odmah rekao, nije gotovo - idemo na zlato!

- Uf, pa... Teško je sada sabrati sve emocije, peta Olimpijada, prvi put sam uspeo da prebrodim tu prepreku, izgubio tri od četiri medalje na Olimpijadama. Neću da stanem ovde, idem na zlato, nisam se zadovoljio ovim, ali moram da proslavim kako dolikuje, obezbedio sam medalju na Srbiju. Uvek na sebe stavim najveći pritisak i očekivanja, ali su uvek govorili da nisam Srbiji doneo zlato ili srebro, nadam se da sam obradovao navijače u Srbiji i šire i nadam se najboljem u finalu - rekao je Novak za RTS.

Kaže da zna šta je izazov u finalu u nedelju, ali da je sada ipak vreme za slavlje, jer je Novak u finalu Olimpijskih igara.

- Nadam se da najboljem mom izdanju do sada. Nisam izgubio ni set do sada, nije ni on. Znam šta predstavlja izazov, ali ljudi u finalu sam Olimpijade. Dozvolite mi da slavim! - izjavio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf iznenadio zlatnu Zoranu Arunović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA