"Obojica ćemo biti srećni zbog ove stvari": Novak govorio o Alkarazu odmah posle plasmana u finale OI

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Biće to veliki spektakl

Uspeo je! Konačno! Prvi put u karijeri, na svojim petom Olimpijskim igrama, Novak Đoković je ušao u finale pomenutog takmičenja i došao u situaciju da se bori za zlato!

Nole je u polufinalu pobedio Lorenca Musetija rezultatom 2:0 u setovima, u tom drugom je na svaki servois gem rivala uzeo brejk, a poslednji poen je i te kako bio prožet emocijama.

U borbi za zlatnu medalju igraće protiv Karlosa Alkaraza u nedelju, a jedno od pitanja koje je dobio odmah na terenu bilo je vezano baš za to finale.

- Obojica ćemo biti srećni zbog slobodnog dana. Igrali smo dosta mečeva. ja u ovom godinama, veoma sam srećan što ću dobiti dan pauze, odmoriti svoje telo i biti spreman za nedelju. Biće to najveći izazov koji mogu da imam. Alkaraz je pre mesec dana osvojio Rolan Garos na ovom terenu, igrali smo prošle godine ovde, ali sam izgubio nedavno od njega u finalu Vimbldona. sad je drugačija podloga, osećam se drugačije, bolje. Izazći ću na teren, igrati svoj najbolji tenis - jasan je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Nisam primetio nijednu ozbiljnu šansu Danske, a ni naš raspad sistema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA