Oglasila se Angelina Topić posle teške povrede na OI, objavila fotografiju povređene noge: "Vidimo se uskoro"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Srpska atletičarka zadržala je duh, uprkos svemu što se desilo

Posle povrede koju je doživela tokom kvalifikacija u disciplini skok uvis, naša sjajna mlada atletičarka, Angelina Topić neće moći da nastupi u velikom finalu, iako je izborila rezultat koji joj to omogućava.

Povreda je teže prirode, a i sama Angelina se oglasila na društvenim mrežama i potvrdila da je došlo do preloma u desnom zglobu.

Ističe da je verovala sve do kraja da će i pored toga moći da izađe na borilište, ali na kraju je povreda ipak bila ozbiljnija. Na mrežama je okačila fotografiju noge na kojoj se vidi da joj je ona u gipsu.

- Nažalost, to bi bilo to od mog nastupa na ovim olimpijskim igrama🫶 Snimak je pokazao da je ipak doslo do ozbiljnije povrede, preloma u desnom zglobu, i neće biti moguće da se pojavim u velikom finalu u nedelju. Zaista sam verovala da ću moći da uprkos svemu izadjem opet na boriliste, dala sam sve da se izborim za njega, ali eto, izgleda da na kraju nije bilo sudjeno, ovog puta. Vidimo se uskoro, neću daleko❤️‍🩹 - napisala je Angelina Topić.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf iznenadio zlatnu Zoranu Arunović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    2. avgust 2024 | 18:10

    Skakati sa prelomom je ogromna hrabrost i rizik. A ti si to učinila. Dokazala si da imaš šampionsko srca a vremenom ćeš biti i nagrađena za to. Mlada si, pred tobom je karijera. Bravo i za ovo danas lavice. ❤

  • Jekana

    2. avgust 2024 | 21:43

    Velika ANGELINA TOPIĆ! Ponosni smo na tebe! Ti si naše zlato!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA