Strani novinari pitali Alkaraza o potencijalnom finalu sa Đokovićem, odgovor Španca će vas iznervirati

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Pun je samopouzdanja Karlos posle ubedljivog trijumfa u polufinalu

Španski teniser Karlos Alkaraz dominantno se plasirao u finale Olimpijskih igara, pošto je u polufinalu razbio Kanađanina Feliksa Ože Alijasima sa 2:0, a posle meča je u miks zoni razgovarao i sa novinarima.

Mnoge je zanimalo i kako vidi potencijalni meč sa Đokovićem, sa kojim se nedavno sastao i u finalu Vimbldona.

Novak pre toga mora da obezbedi svoju kartu za finale i meč sa Alkarazom, a to će pokušati od 19.00, kada mu je rival Italijan Lorenco Museti, ali je veća briga kako se Novak oseća i da li je sve u redu sa njegovom povredom, koju je zadobio u meču sa Stefanosom Cicipasom.

Alkaraz je na pitanje o potencijalnom finalu odgovorio sa mnogo samopouzdanja.

- Nadam se da će biti kao na Vimbldonu (smeh). Uvek je veoma teško kada se suočite sa Novakom, u bilo kojoj rundi, nebitno da li je prvo kolo ili finale. Uvek je sjajan i težak izazov igrati protiv njega. Pokušaću da uradim isto kao na naših nekoliko prethodnih duela. Ali, moram prvo da vidim, i Novak i Lorenco igraju sjajan tenis, ko god bude, biće težak izazov - odgovorio je Alkaraz.

Podsetimo, finale je na programu u nedelju okvirno oko 14 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cuj

    2. avgust 2024 | 17:06

    Danas je Sveti Ilija Gromovnik,ne znas ti Alkarazu što je to, Djokovic na svaki vjerski praznik naseg naroda pobjedjuje, Gospod Bog je sa njim! Nijesu ovi stručnjaci zapadni to skontali inače ga ne bi igrao na te datume.

  • Tanja

    2. avgust 2024 | 17:21

    Alkaraz ima sindrom "Djokovic",kao i čitav Zapad.Nadajno se da ce i dalje da ih Nole gazi i potvrdi ko je najbolji u istoriji tenisa.Nole ima jak motiv da prebrodi sve ovo,a to je medalja!!

  • Begaj bre

    2. avgust 2024 | 17:13

    Balavac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA