Novak poslao najemotivniju poruku svom prijatelju Endiju: Od ovih reči će vam krenuti suze na oči

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Đoković i on se znaju od jedanaeste godine

Porazom u paru da Danijelom Evansom na Olimpijskim igrama, Endi Mari je i zvanično završio svoju trofejnu igračku karijeru. Sve to je propraćeno kroz erupciju emocija.

Nije mogao da zadrži suze Britanac i uz ovacije se isplakao u kompleksu Rolan Garosa.

Dan kasnije, njegov veliki prijatelj Novak Đoković poslao mu je poruku koja će vas naterati na suze.

- Endi, svi smo se nadali da ovaj momenat neće doći, ali evo ga. samo hoću da ti kažem čestitam na neverovatnoj karijeri. Mnogo grend slem pehara, prvo mesto na svetu, dve zlatne medalje na OI, Dejvis kup. Stvarno, uradio si sve. Neverovatno, čestitam tebi i tvojoj porodici.

Njihovo prijateljstvo je započeto kada su imali jedanaest godina...

- Vraćamo se nazad u vreme, mislim da smo imali 11 kada smo se prvi put upoznali na terenu. Imali smo neverovatne mečeve, rivalstvo. Igrali smo finala svih Grend slemova, ti si doneo Vimbldon Britaniji posle 77 godine, nažalost protiv mene u finalu, ali je to specijalno, istorijski momenat, koji ja cenim i zahvalan sam što sam bio deo toga. Možeš biti ponosan na neverovatnoj izdržljivosti i borbenom duhu i inspiraciji koju si dao svima nama.

Nole ceni što je Endi nastavio uprkos svemu.

- Posle svih teških momenata koje si prošao, operacije, ograničenja u pokretima, nastavio si i pokazivao si svima da nema puštanja i odustajanja. "Kudos" za tebe i sve najbolje tebi i tvojoj porodici i zaslužio si najbolji mogući oproštaj. Ćao, ćao, moj prijatelju - poručio je Đoković čoveku koji je tenis igrao sa dva veštačka kuka.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA