Ona je nacionalna šampionka, nema novca ni za kiriju: Takmiči se na OI, a pomogao joj je muž velike legende!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sjajna priča

Čekali smo pet dana i dočekali start atletskih disciplina na Olimpijskim igrama, pa su tako u četvrtak dodeljene i prve medalje. "Kraljica sportova" će okupirati svoje ljubitelje do kraja takmičenja u Parizu, a ljubitelji iste u Srbiji će navijati za šest naših atletičara.

Angelina Topić i Armin Sinančević startuju u kvalifikacijama ovog petka, dok ćemo potencijalne završnice u skoku uvis i bacanju kugle gledati sa našim predstavnicima u nedelju odnosno veče ranije.

Pre samog početka atletskih nadmetanja interesantna objava okupirala je ljubitelje ovog sporta na društvenim mrežama. Poprilično tužan post...

Veronika Frali je američka takmičarka u bacanju diska i učesnica poslednja dva Svetska prvenstva u Judžinu i Budimpešti. Takođe je nacionalna šampionka i nedavno je u Ramoni bacila najbolji rezultat karijere od 67.17 metara.

Ona se svojim pratiocima na mreži "X" obratila u četvrtak i istakla da njena škola ne plaća ni kiriju za njen stan do kraja i pored uspeha zatraživši pomoć.

- Takmičim se na Olimpijskim igrama sutra, a ne mogu ni kiriju da platim. Moja škola je poslala samo oko 75% za kiriju, dok fudbalerima (koji ništa nisu osvojili) plaćaju dovoljno da kupuju nove automobile i kuće - napisala je i ostavila link za pomoć.

Njoj se potom javio poznati biznismen i muž Serene Vilijams Aleksis Ohanijan i uplatio joj određenu sumu koja će biti dovoljna da pokrije svoje troškove!

(Telegraf.rs)

Video: "Sada ću da zaplačem, okrenula sam se i rekla Damiru sve": Zlatna Zorana Arunović se obratila naciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA