Zlatna Zorana otkrila kako se spremala za istorijski uspeh: "Bila je to topla noć bez klime, znala sam..."

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

I dalje se utisci nisu u potpunosti slegli

Vratila se Zorana Arunović sa Olimpijskih igara iz Pariza okićena zlatnom medaljom, a na aerodromu "Nikola Tesla" sačekali su je brojni predstavnici medija.

Tim povodom, ona je održala konferenciju, a Zorana nije krila oduševljenje, a otkrila je i kako se sprema za istorijski uspeh.

- I mi smo gledali gde će 16 da bude. Da krenemo od ustajanja u 04, bila je to topla noć sa ustajanjem bez klime. Bila je to emocija koju je trebalo neutralisati. U jednom momentu je to bilo uspešno urađeno, spavala sam od pola jedan do 4 ujutru. Znala sam da me čeka meč za zlato. Uključila sam telefon, poslala dami pored poruku oko pola pet, obukle smo se i obišle smo selo nekoliko puta po tri minuta i to je bilo dovoljno. Gledali smo da se spremimo, da budemo u makskimumu u tom danu. Ako je neko rekao da je pobeda rutinska, nije, bila je neizvesna, jako. Pobedio je tim koji se oslanjao jedno na drugo, nismo popustili. Kada gubili 2:10, nismo popustili. Ono što opisuje Damira i mene je klasa i konstantna potreba da budemo bolji. Znali smo da smo se oslonili jedno na drugo. Onda kada on nije dobar, ja sam bila preuzimala ulogu i obrnuto. Ja sam nas dovela u egal, a on je zadao konačan udarac - rekla je Arunovićeva.

Podsetimo, Arunovićeva i Mikec slavili su protiv turskog miks u finalu, i to u poslednjem krugu.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf iznenadio zlatnu Zoranu Arunović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drle

    2. avgust 2024 | 07:27

    Toliko zlatna da dobija 200 000 evra neko se razbacuje državnim parama a radnici i penzioneri u kante nepravda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA