"Ova suza je tvoja, pa neka me razapnu! Pravićemo te od go*ana": Dragutin Topić potpuno skrhan zbog Đokovića

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 26

Kakva poruka!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković po ko zna koji put izvlači emocije kod ljudi, ali Dragutin Topić je svoje emocije izneo javno i to veoma iskreno i necenzurisano.

Dan pre nastupa njegove ćerke Angeline Topić napisao je poruku za Novaka Đokovića, koji je uprkos povredi uspeo da savlada Stefanosa Cicipasa.

- Spr*ao sam, baš tako kao što čitate, SPR*AO, svoj život u ovaj JE**NI sport! Novaka ćemo da pravimo od go*ana, a On CAR, IMPERATOTOR, ali malo nas ga vidi kao takvog. E neka si Nole NOLE, moj si,, NAŠ si , Srpski, Ničiji a Svačiiji, a opet moj, jer moja suza je za tebe, pa neka je poslednja, neka me razapnu, boli me baš k***c, ti si Srpsko Naj-Naj. Idem, sutra moje dete nastupa za istu ovu Srbiju, a meni nekako srce puno... - napisao je na svom Instagram nalogu Dragutin Topić.

I nije jedini. Mnogo je još Dragutina Topića u Srbiji, ali moraju biti malo glasniji od onih drugih. Novak je pokazao po ko zna koji put koliko je velik!

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Arunović: Sada treba da slavimo ogromno dostignuće, biće vremena za dalje planove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borka

    1. avgust 2024 | 22:58

    Svaka vam čast gospodine Topicu. Sve što ste rekli iz duše i srca su emocije. Ima nas mnogo što volimo našu Srbiju naše sportiste. Navijamo od srca .ŽIIVELA SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA.

  • Carapan

    1. avgust 2024 | 23:01

    Bravo veliki čoveče,veliki Srbine,želim ti da osvojis medalju sa svojom i nasom Srpkinjom.Živela Srbija!!!!

  • Madam x

    1. avgust 2024 | 23:23

    Najveći!!! Srbin,sportista,čovek! Nema dalje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA