Sraman tekst Španaca o Đokoviću: "Postoji jedna stvar koju srpski patriota Novak nikada nije objasnio"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 9

Postavlja se pitanje zašto Španci ovo potenciraju

U danu kada je Novak Đoković pobedio Stefanosa Cicipasa i obezbedio polufinale Olimpijskih igara, Srbin se našao na udaru španskih medija iz potpuno neočekivanog razloga!

Naime, specijalizovani teniski portal "Clay", kom je nedavno intervju dao Viktor Troicki, pustio je tekst sa naslovom "Dan kada je Đoković napustio svog partnera i odustao od medalje za Srbiju."

Tu u tekstu se navodi situacija iz Tokija, kada je Đoković odustao od igranja za treće mesto u mešovitom dublu i piše:

- Postoji jedna stvar koju srpski patriota Novak Đoković nikada nije jasno objasnio: zašto je na dan kada je mogao da osvoji medalju za svoju zemlju odlučio da je ne osporava i otišao kući?

- Đoković i dalje pobeđuje, i dalje nasmejan i još uvek svira violinu za svoju ćerku Taru, iako ga sve sve više košta, gura fizičku granicu do krajnjih granica. On je to učinio još jednom u četvrtak pobedivši Grka Stefanosa Cicipasa sa 6-3, 7-6 (7-3) i plasirao se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu 2024. Ako pobedi u svom sledećem meču protiv Italijana Lorenca Musettija, biće u borbi za zlato. Ako izgubi, imaće šansu za bronzu, istu šansu koju je dva puta propustio u Tokiju 2020: jednim porazom, jednim prebegom - stoji u tekstu španskog portala i navodi se:

Nina Stojanović, Novak Đoković, Olimpijske igre, Japan, Tokio 2020, dubl Foto: Tanjug/AP

- Uz uzastopne poraze od Zvereva i Karenja Buste, Srbin je ostao bez ičega. Ili ne... Đoković je imao u rukama da osvoji olimpijsku medalju, ali nije želeo da igra meč za bronzanu medalju u miks dublu sa sunarodnicom Ninom Stojanović. Stojanovićeva, koja je imala priliku da osvoji olimpijsku medalju jednom u životu, saznala je nekoliko minuta pre meča da je ostala bez partnera, da je bila prinuđena da 'prešeta', da ne igra. Eventualna bronza, po svemu sudeći, Đokoviću ništa nije značila, ali bi to bio jedan od vrhunaca karijere tada 25-godišnje Stojanović.

Potom su podsetili na izjavu Troickog vezano za tu situaciju.

- Novak je fizički i psihički uništen. Fizički više nije mogao da izdrži. Emotivno je umro posle meča sa Zverevim. Naravno da je Nina bila razočarana“Igranje mešovito je bila greška iz koje je Novak naučio; sada u Parizu 2024. on želi da uđe u istoriju.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je pismo Novaka Đokovića koje je izloženo u centru Pariza u Srpskom kulturnom centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    1. avgust 2024 | 22:48

    Па Нина не би стигла до полуфинала да није играла са Нолетом,испала би у првом колу од Бразила, јер су они били главни фаворити за злато!

  • Mario

    2. avgust 2024 | 00:55

    Zasto to sada potenciraju ne znam ali ne vidim nista sporno u tekstu. Da nije bio fer prema Nini nije...

  • Ja, pa ja

    2. avgust 2024 | 02:46

    Da li je sraman ili ne, nebitno je. Samo se nadam da ce ga Novak procitati. A onda, bice kao Erik u ulici Akacija 💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA