Cicipas razočaran porazom od Novaka: "Igrao sam odličan tenis, još jednom sam naučio..."

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Za njega je ovaj nastup bio razočaravajuć

Grčki teniser Stefanos Cicipas ostao je poražen u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu od Novaka Đokovića, a nakon meča je stao pred medije i dao svoj utisak.

Za njega je ovaj nastup bio razočaravajuć, smatra da nije servirao sjajno, da je pokušavao, ali da nije išlo.

- Pa, definitivno je razočaravajuće videti šta se desilo nakon dvostrukog prekida u drugom setu i pune kontrole nad setom. Još jednom sam naučio da nije gotovo, da se zapravo ne dešava dok ga stvarno ne zatvoriš. To je verovatno jedan od retkih puta u mojoj karijeri da se to desilo nakon što sam u duplom brejku izgubio set. Sećam se da je taj trenutak verovatno bio treći ili četvrti u celini. Definitivno je razočaravajuće jer sam igrao odličan tenis, ali definitivno jedna stvar koja mi je danas dosta nedostajala i koju sam osećao tokom celog meča je samopouzdanje na servis. Nisam servirao sjajno. Pokušao sam da udarim loptu, ali izgledalo je da ona nije kontrolisala bilo koju odluku koju sam doneo. Pokušavao sam da dobijem velike servise, a oni nisu kontrolisali šta radim. Nisam mnogo radio na terenu - izjavio je Cicipas.

Novak će polufinale igrati protiv Lorenca Musetija, koji je savladao Aleksandra Zvereva u svom četvrtfinalnom meču.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Arunović: Sada treba da slavimo ogromno dostignuće, biće vremena za dalje planove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA