Strani novinari pitali Novaka da li je optimista da će igrati polufinale: Odgovor uliva nadu

 
M. M.
D. U.
M. M. D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ipak, čeka se pregled

Povredio se Novak Đoković tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa, ali je isti priveo kraju i dobio 2:0 u setovima za plasman u polufinale Olimpijskih igara!

Nedugo posle njega dao je zabrinjavajuću izjavu da nije siguran hoće li u petak izaći na megdan Lorencu Musetiju, mada je nešto kasnije bio optimističniji u razgovoru sa stranim novinarima kada je govorio o svom narednom rivalu.

- Igra dobar tenis, udarao je loptu dobro, gledao sma ga malo danas. U pravu je da je u sjajnoj formi. Teško je dobiti ga, brz je, igrao je dosta mečeva, ali je fizički dobar. Forma mu je top, uzeće 100 odsto fizičke snage kako bi trčao sa njim na terenu. Prijaju mu uslovi ovde. Biće teško. Zabrnitu sam zbog kolena, ne mogu da vam dam tačnu informaciju. Nemam je, moram prvo na preglede pa ćemo videti. Igram tek u 19 tako da ću imati dosta vremena.

Na pitanje da li je optimističan, Novaj je kratko rekao:

- Moram da budem! Na početku drugog seta osetio sam jak bol, koji je počeo da pošputa kasnije. Sutra ću imati realniju sliku.

Govorio je Novak stranim novinarima i o Endiju Mariju koji je završio karijeru.

- Imam samo reči hvale o njemu, jedan od najvećih tenisera i čovek koji inspiriše generacije. I ja sam inspirisan njim, iako smo ista generacija Uz sve povrede koje je imao vraćao se. Želim mu sve najbolje. Hteo je da završi karijeru u singlu na Vimbldinu, ali se povredio i opet se vratio ovde na OI da igra dubl. Još jedna impreivan momenat za njega- rekao je Đoković i dodao:

- Jedan od najvećih rivala. Najduže rivalstvo imam s njim. Igrali smo prvi put jedan protiv drugog kada smo imali 11 godina. delili smo dobre i teške momente i na terenu i van njega Samo je nedelju dana razlike između nas. Nadam se da ćemo se "konektovati" i sada van terena, kada su u pitanju naše porodice.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA