Zverev za Telegraf: “Voleo bih da Đoković osvoji zlato, pobedio sam ga prošli put, zaslužio je zbog svega”

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Nemački teniser odgovorio je na pitanje našeg reportera u Parizu, Dušana Uštevića

Nemački teniser, Aleksander Zverev neće braniti šampionsku titulu na Olimpijskim igrama, pošto je izgubio ranije danas od Lorenca Musetija u četvrtfinalu u dva seta i tako predao "krunu" na najvećem sportskom događaju na planeti.

Istakao je Nemac posle meča da se uopšte nije osećao kako treba i da će uraditi testove krvne slike kako bi proverio da li je sve u redu sa njegovim organizmom.

- Da, nisam se osećao cele nedelje, osećao sam se užasno danas na terenu na kraju prvog seta. To me je malo razočaralo, ovo nije stanje u kojem želim da se nalazim, bio sam vrlo ponosan, mislio sam da sam jedan od najjačih igrača fizički ovde. Vratiću se, uradiću krvnu sliku, videti da li je sa njom sve kako treba i ako jeste, uzeću nekoliko sedmica odmora, kako bih se vratio u formu. Na početku godine, na Rolan Garosu, Vimbldonu sam se osećao kako treba. Sada sam daleko od toga.

Razočaran je zbog toga što nije bio na pravom nivou za Olimpijske igre, jer su one na svake četiri godine.

- Imao sam svoje šanse, ali mislim da je Lorenco bio bolji u drugom setu. Razočaravajuće je, Olimpijske igre su na svake četiri godine, a ja nisam bio na 100%, to nije dobar osećaj, ali tako je kako je. Moram da se vratim i vidim šta treba da uradim da budem bolji takmičar i teniser, kako se ovo ne bi desilo.

Na pitanje našeg reportera iz Pariza, Dušana Uštevića, koga bi Zverev voleo da vidi na tronu sa zlatnom medaljom, odgovorio je da bi želeo da to bude naš Novak Đoković.

- Voleo bih da je uzmem ja, ali očigledno to neću uraditi. Svi u polufinalu je zaslužuju, ali mislim da je Novak najviše zaslužuje zbog karijere koju je ostavio iza sebe. Pobedio sam ga prošli put u polufinalu, tako da mu želim samo sve najbolje.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA