Pitali smo Musetija da li bi voleo da igra protiv Đokovića ili Cicipasa: Svi prasnuli u smeh zbog odgovora

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Imao je Italijan razlog da se nasmeje

Italijanski teniser, Lorenco Museti čeka Novaka Đokovića u polufinalu Olimpijskih igara, ako srpski as danas bude uspeo da se izbori sa Stefanosom Cicipasom iz Grčke.

Bio je Italijan raspoložen za razgovor, a prvo je objasnio kako se osećao tokom današnjeg meča protiv Zvereva, istakavši da je imao šanse da ga možda potencijalno i nešto ranije okonča.

- Definitivno moram da kažem da je ovo bio težak meč. Imao sam šanse pre 7:5 da završim sa 6:4, Saša je ipak igrao bolje u tim momentima, ali sam nakon toga bio fokusiran šta treba da radim. Samo sam bio fokusiran na to da uzimam poene u tim momentima prvog seta.

Imao je jake reči o polufinalnom meču Museti nakon toga, koji kaže da ne razmišlja o bronzi.

- Znao sam da imam samo jednu šansu. Neću da razmišljam o bronzi, trećem ili četvrtom mestu, to je napravi duh u takvim mečevima, hoću da uživam u ovom rezultatu danas i da budem spreman. 

Upitali su ga novinari da li bi više voleo da u polufinalu igra sa Novakom Đokovićem ili Stefanosom Cicipasom.

- Nije bitno (smeh). Naravno da moram da igram protiv nekog od njih. Ne znam da li ću moći da gledam, ne znam kada igraju, voleo bih da gledam. Igrao sam protiv njih, znaju me dobro, kao i ja njih. Ko god pobedi, ne očekujem da to bude lako.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA