Aleksandar Kukolj nakon ispadanja iz trke za medalju: "Bio sam ubeđen da je rezultat na semaforu pogrešan!"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Veg je do pobede stigao vazarijem.

Pogledao sam snimak kako bih video da li sam bio subjektivan u borbi, jer sam imao osećaj potpune kontrole. Sada kada sam pogledao snimak, ne mogu da shvatim kako su doneli tu odluku, izjavio je danas reprezentativac Srbije u džudou Aleksandar Kukolj posle poraza od Mađara Žomborga Vega u prvom kolu Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 100 kilograma.

Veg je do pobede stigao vazarijem.

- Kada smo ustali iz te situacije, bio sam uveren da je rezultat na semaforu pogrešan - dodao je Kukolj, preneo je zvanični sajt OKS.

Kukolj će za dva dana nastupiti u miksu sa ostatkom džudo tima Srbije.

- Sledi mi nastup u miksu, koji je specifičan zbog kategorija u kojima se takmičimo. Nadam se da se niko neće povrediti, jer većina nas, četvoro od šestoro, ne nastupa u svojoj kategoriji, već u jednoj ili dve kategorije iznad naše - rekao je Kukolj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Sveta Marković: "Treba da nas je sramota"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raki

    1. avgust 2024 | 16:59

    Ahahaha evo i njega su pokrali. A bas se zabrinuo da ce on da prihvati da je protivnik jednostavno bio bolji... Kakav sportski duh nasih dzudista i na parteru i van njega, svaka cast izuzecima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA