Đoković pred kamerama izvadio krst da ga svi vide: Da li ovo radi jer su OI ismevale Isusa i tajnu večeru?

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Ništa se ne događa slučajno

Srpski teniser Novak Đoković uspeo je da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto su pred njim redom padali Metju Ebden, pa Rafael Nadal, te Domnik Kepfer dok ga sada čeka duel protiv Stefanosa Cicipasa. Zanimljivo, Đoković je posle svake od pobeda imao i jedan gest pred kamerama koji bi se reklo da se dešava "slučajno".

Naime, Novak Đoković posle svake pobede nakon promene majice kada izađe pred kamere on uradi jednu stvar. Svaki od tri intervjua je počinjao tako što je vadio svoj krstić koji nosi oko vrata kako bi se video na kamerama.

Ovo je dobilo i ogroman odjek na društvenim mrežama, gde se određeni broj pobunio zbog toga, ali tu su i oni što ga podržavaju, jer smatraju da to rade iz inata organizatorima Olimpijskih igara zbog svega na otvaranju.

U jednom trenutku su ismevali "Tajnu večeru", potom je i jedan sponzor odustao zbog ismevanja hrišćanstva.

Upravo to smatraju da se to krije iza Novakove reakcije kada vadi krstić svaki put kada izađe pred kamere.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo crkvu Svetog Save u Parizu gde često dolazi Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    1. avgust 2024 | 15:19

    Тренутно наш најбољи амбасадор и то васколиког Српског православног хришћанског народа. Наш дивни Ноле заслужује све саме похвале и све у животу да му буде најбоље. ❤️❤️❤️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Lara

    1. avgust 2024 | 15:44

    Naravno da ce i to sad da smeta vecini koja odmah reaguje i komentarise....pa dal ste vi normalni ljudi zar i to smeta a sta nece da smeta da Nole uradi 🤔🤨 eto pitanje za neke ljude????!!! Sta nece da vam smeta ludaci jedni 😬

  • Bakica

    1. avgust 2024 | 16:06

    Đoković na najpristojniji način, i uvek, pokazuje poštovanje svoje vere i naroda kome pripada, pa čak i na uvrede i nepristojnost koju doživljava ostaje pribran. To je odlika velikih ljudi. Na Jedan francuski list, zbog neprimerenih objava, bio je teroristički napad i ubistva novinara. Ali, djavo im de da mira, i dalje se glupiraju i provociraju, to se videlo i na otvaranju OI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA