Jaka poruka kapitena Srbije: "Verujem i biće dobro, ali moramo da uradimo ovu stvar"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Bodri kapiten Delfina svoje saigrače

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić poručio je da veruje da Delfini mogu do četvrtfinala Olimpijskih igara, iako se nalaze u nezavidnoj situaciji posle poraza od Španije.

Delfini su od Furje, aktuelnog evrospkog prvaka, izgubili rezultatom 15:11, mada vredi pomneuti da su promašili napad sa igračem više za 10:10 i potpuni egal.

- Bolja utakmica nego protiv Australje, ali nedovoljno za nešto dalje. Držali smo se prve tri četvrtine, ali smo posle poklekli i primili te golove na kraju. Bolje je nego što je bilo, ali nedovoljno dobro da uradimo šta smo planirali na OI - rekao je Jakšić i dodao:

- Nadam se da će u naredna dva meča biti bolje. Da dignemo nivo koji želimo. ovo nismo pravi mi, tu smo na momente, ali nismo kompletno tu. Mislim da će biti dobro, samo da dođemo. Verujem da će da bude bolje, ali moramo da pokažemo to u bazenu, a ne samo da pričamo van bazena.

Srbija posle tri kola ima samo jednu pobedu, u narednom meču igra protiv Francuske, zatim i za kraj protiv Mađarske.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    1. avgust 2024 | 14:11

    Ako se uozbilje verujem da će oderati i Madjare i Francuze.

  • Rola

    1. avgust 2024 | 17:56

    Ako je jedan čovek uništio vaterpolo klub Partizan kako onda u nešto poverovati što je sada u domeni naučne fantasyike. Uništi čovek vaterpolo pa fudbal posle košarku a na kraju i rukomet jedino nisam svestan šta je sledeće. Sve što znam dok je bio Partizan titule se redjale u svim sportovima sada ostaje nam samo pusta želja. Srbija ne može osvajati trifeje kada u dimaćim ligama igraju po 10 stranaca tu nema više nama pomoći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA