"Daj Bože, ući će na sledećoj": Ćuk komentarisao onu šansu vaterpolista posle koje je sve krenulo nizbrdo

 
M. M.
D. U.
M. M. D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Dodao je srpski vaterpolista da ga raduje partija protiv Furije

Izgubila je vaterpolo reprezentacija Srbije novi meč na Olimpijskim igrama. oviga puta jači od Delfina, verovatno i očekivamno, bila je selekcija Španije!

Aktuelni šampion Evrope slavio je sa 15:11 i tako doveo Delfine u nezavidnu situaciju pred poslednja dva kola, a jedna od iskusnijih Miloš Ćuk analizorao je partiju protiv Furije.

- Bolja naša igra, bolja energija, nedovoljno da pobedimo Španiju koja je jedna od glavnih favorita za zlato. mene lično raduje što smo vratili energiju, što nismo potonuli posle onog katastrofalnog potaza od Australije. Mislimd  aje to jako bitno, imamo dva meča koja moramo da pobedimo, sa ovakvom igrom možemo da dobijemo Francuze i mađare. Moramo još neke stvari da uigramo, da budemo precizniji i u odbrani i u napadu, ali sve to iz ove igre mislim da ćemo uspeti i da će sve leći za dva dana protiv Francuske - rekao je Ćuk i dodao:

Nedostajalo je malo samopuzdanja, njihovo veće iskustvo u ovakvim mečevima došlo je do izražaja. Nama najviše znači da smo mogli da im pariramo do pred sam kraj utakmice. Iako je teško, znači nam za sledeće mečeve.

Na pitanje da prokomentariše onaj napad sa igračem više pri rezultatu 10:9 za Španiju, a nakon čega se rival odpelio na 12:9, Ćuk je dodao:

- Mogli smo, to je sport, daj Bože ući će na sledećoj, To tako uglavnom ide.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA