Basketaš Srbije iz očaja bacio loptu i pogodio za pobedu uz zvuk sirene: Pogledajte nestvaran potez Stojačića

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 20

Pala je Holandija na neverovatan način

Najbolji srpski basketaš Strahinja Stojačić postao je heroj basket reprezentacije Srbije i košem uz zvuk sirene doneo je trijumf našem timu protiv Holandije!

Stojačić je praktično iz očaja bacio loptu ka košu, to je bilo jedino rešenje na sekund i po do kraja meča, ali je ona ipak prošla kroz obruč za konačnih 21:19.

Srbija je prethodno vodila 19:17 i imala zicer da praktično završi posao. Nije Dejan Majstrorović pogodio sam ispod koša, a Holanđani su to kaznili tako što su vezali dva dobra napada za 19:19.

Ipak, Stojačić se pobrinuo da meč ne ode u produžetak i Srbija sada ima dve pobede i onaj neočekivan poraz od Kine. Naredni duel srpski basketaši igraju večeras protiv Francuske.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Bulut za Telegraf: O Mundobasketu, Olimpijskim igrama, Srbiji, i zašto ga "boli" Japan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    1. avgust 2024 | 10:52

    Bravo Brkooooooo..

  • Jasna

    1. avgust 2024 | 11:26

    Mislim da do sada imamo najgore ucescse na OI. Jedino one dve devojcice u atletici mozda mogu nesto da urade mada realno gledajuci ovde je mnooooogo jaca konkurencija.

  • Nista novo

    1. avgust 2024 | 10:47

    Kad igraju za svoj dzep niko im nije ravan a cim igraju za Srbiju odmah problem svaka utakmica teska i tesna. Nece oni opet do zlata 3 mesto je vrh. Na kraju olimpiski igara Srbija ce imati najmanje medalja od svih Drzava Balkana. Mi smo nekad bili sportska Zemlja ali to je odavno proslost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA