Sraman potez Nadala koji je malo ko primetio: Španci ćute, a trčali su da napadnu Đokovića zbog nebitne stvari

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nije se Nadal lepo poneo prema sutkinji

Odigrao je španski teniser Rafael Nadal u sredu veče verovatno svoj poslednji meč na terenima Rolan Garosa, kada je u paru sa Karlosom Alkarazom ispao u četvrtfinalu dubla na Olimpijskim igrama!

Američki dvojac Ostin Krajiček i Radživ Ramslavili su rezultatom 2:0 u setovima ,a jedan detalj sredinom drugog seta, pri rezultatu 3:3 i 40:0 na Amere, malo ko je primetio tokom prenosa uživo.

Detalj koji se tiče samog Nadala i koji se sramotno poneo prema sutkinji tako što je mahao prstom ka njoj, te imao izraz gađenja na licu jer se nije složio sa njenom odlukom.

Naravno da španski mediji nisu pisali o ovom incidentu, već su hvalili svog Bika sa Majorke za sve što je uradio u tenisu, ali su se nedavno utrkivali da napadnu Novaka Đokovića kada je Srbin stavio prst na uvo da ućutka publiku.

- Sad mi recite ko će od dvojice tenisera biti najviše kritikovan, tip koji pokazuje na uvo ili tim koji je pokazao totalno nepoštovanje - bio je jedan od komnetara na društvenim mrežama, a tu su i ostali:

- Nadal trese prstom ka sudiji jer se ne slaže sa odlukom. Kakav bestidan besklasni čovek.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA